Izvor: Blic, 15.Jul.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sedam država Evrope visok rizik od napada

U sedam evropskih država postoji visok rizik od eventualnih terorističkih napada, preneli su danas britanski mediji upozorenje britanskog ministarstva spoljnih poslova.

Među najrizičnijim zemljama su Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Španija, Belgija, Turska i Rusija, dok se po ovoj proceni rizika Srbija našla u trećoj grupi, na 23. mestu, prenosi list Dejli Mejl.

U drugu grupu srednjeg rizika smeštene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su Holandija, Danska, ŠŠvedska, Italija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Grčka, Ukrajina i Kipar.

Pročitajte još:

Treća grupa zemalja među kojima je Srbija, se vezuje za potencijalni rizik, a tu su još i Albanija, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Slovačka, Belorusija, Luksemburg, Gruzija i Malta, prenosi Dejli Mejl.

Kao držažve u kojima je veoma mali rizik od mogućih terorističkih napada pominju se ŠŠvajcarska, Slovenija, Češška, Mađarska, Poljska, Litvanija, Letonija i Estonija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U sedam država Evrope visok rizik od napada

Izvor: RTS, 15.Jul.2016

U sedam evropskih država postoji visok rizik od eventualnih terorističkih napada, preneli su britanski mediji upozorenje britanskog ministarstva spoljnih poslova. . Među najrizičnijim zemljama su Velika Britanija, Nemačka,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.