U Negotinu održan festival evropskog filma

Izvor: Bor030.net, 14.Jun.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Negotinu održan festival evropskog filma

Holandskim filmom “Iznenađenje” i portugalskim ostvarenjem “Smrt Karlosa Gardela” završen je Festival evropskog filma u Negotinu.

Nekoliko stotina filmofila posetilo je festival koji je u Negotinu održan od 6. do 12. juna. U sali negotinskog bioskopa prikazano je 14 filmova koje čine ostvarenja savremene produkcije Danske, Portugala, Austrije, Belgije, Grčke, Hrvatske, Italije, Holandije, Bugarske, Švedske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Slovačke, Kipra i Nemačke.

Festival evropskog filma u Negotinu zajednički su organizovali Delegacija Evropske unije u Srbiji, EU info centar, EU info kutak Niš i Dom kulture “Stevan Mokranjac” u saradnji sa ambasadama zemalja članica EU u Srbiji.

Festival evropskog filma je tokom maja i juna organizovan u pet gradova širom Srbije.

Do sada je održan u Novom Sadu, Nišu, Leskovcu i Negotinu. Nakon Negotina, Festival evropskog filma se preselio u Šabac gde će trajati do 17. juna.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.