Trojica grčkih igrača lakše povređena u udesu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica grčkih igrača lakše povređena u udesu

Trojica fudbalskih reprezentativaca Grčke lakše su povređena u udesu dok su taksijem išli na aerodrom sa utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Mađarske, koja je završena bez golova.

Kako prenosi agencija AFP, Vangelis Moras, Panajotis Takicidis i Janis Fetfacidis povređeni su u udesu u kojem je jedna osoba izgubila život i ocekuje se da tokom ponedeljka napuste bolnicu.

Policija je saopštila da je u toj saobraćajnoj nesreći jedna osoba poginula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a da je nekoliko lica povređeno, od kojih troje ozbiljno. Sva trojica grčkih fudbalera igraju u Italiji  - 33. godišnji Moras i 24. godišnji Takicidis za Veronu, a 24. godišnji Fetfacidis za Kjevo.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Trojica grčkih reprezentativaca lakše povređena u udesu, jedna osoba poginula (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2015

Veliki sudar u Budimpešti..Trojica fudbalskih reprezentativaca Grčke lakše su povređena u udesu dok su taksijem išli na aerodrom sa utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope protiv Mađarske, koja je završena bez golova. Kako prenosi agencija AFP, Vangelis Moras, Panajotis Takicidis i Janis Fetfacidis...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.