Troje srpskih turista poginulo u Grčkoj

Izvor: Studio B, 19.Jul.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje srpskih turista poginulo u Grčkoj

Deda, ćerka i unuk iz Niša, koji su krenuli na odmor u Grčku, poginuli su u direktnom sudaru dva putnička vozila u mestu Polikastro u blizini makedonsko-grčke granice. Otac, vozač automobila, zadobio lakše telesne povrede i nalazi se u stanju šoka.

Psihijatar u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici Gornja Toponica kod Niša Slobodan Serafimović, njegova ćerka Nataša Živković (1978) i unuk Milan (2001) >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poginuli su juče u 10.50 sati na putu Evzoni-Atina u neposrednoj blizini graničnog prelaza u sudaru sa automobilom kojim je upravljao Albanac, iz grčkog mesta Neo Mondenjani, koji je krenuo za Albaniju zbog porodične tragedije.

Otac, koji je upravljao vozilom lakše je povređen i nalazi se u stanju šoka zbog svega što se dogodilo i biće pod nadzorom grčkih lekara još 24 sata.

Nišlije su, sa dva automobila, krenuli na godišnji odmor u Grčkoj.

Posle jučerašnje saobraćajne nesreće ostatak porodice planira povratak u zemlju i Generalni konzulat Srbije u Solunu pokušava da im što pre obezbedi povratak u Niš, rekao je generalni konzul Srbije u Solunu Milan Dimitrijević.

Srpski konzul nije želeo da govori o uzroku jučerašnje saobraćajne nesreće, osim da se radilo o direktnom sudaru na putnom pravcu koji je bio preopterećen vozilima.

"Dajemo sve od sebe da što pre raspoznamo ceo slučaj do kraja i da porodicu koja je bila u drugom automobilu prebacimo do Niša", rekao je srpski konzul, dodajući da je u stalnom kontaktu i sa nadležnim organima u Grčkoj i Srbiji.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.