Transfer bomba na Balkanu! Leverkuzen dao 22.000.000 i Dragovića za čudo od deteta

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer bomba na Balkanu! Leverkuzen dao 22.000.000 i Dragovića za čudo od deteta

I to štopera

Najskuplji igrač u istoriji Grčke već sa 19 godina! Panajotis Recos napustio je Olimpijakos i zakucao na vrata Bajera iz Leverkuzena. U stvari, grčki mediji javljaju da je stvar već gotova i da se čeka samo zvanična potvrda.

Kako i da ne bude gotova kad su poslovično štedljivi Nemci za supertalentovanog štopera dali čak 22.000.000 evra, što će Recosa učiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << grčkim rekorderom. Ali tu nije kraj, jer će Bajer pored tog golemog novčanog dela u Atinu poslati i Aleksandra Dragovića da odmeni mlađeg kolegu. Doduše, samo na jednogodišnju pozajmicu.

Bilo kako, jasno vam je koliko Bajer veruje u Recosa koji se ovog leta dovodio u vezu sa Totenhemom, mada je konkretan bio samo Ren ponudivši okruglo 20.000.000 koliko će zaraditi od transfera Usmana Dembelea u iz Borusije u Barselonu.

Obratite pažnju na Panajotisa. Ne daju Nemci tek tako ovolike pare za tinejdžera.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Olimpijakos prodao čudo za 22.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 12:48

Kakav transfer..Panajotis Retsos je i zvanično postao član Bajera iz Leverkuzena! Eksplodirala je najveća transfer bomba u istoriji grčkog fudbala s obzirom da je Olimpijakos prodao svoje čudo od deteta za 22.000.000 evra...Šta reći o momku koji ima dve nepune sezone seniorskog fudbala u nogama....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.