TRAGEDIJA: Otišao na Kipar da traži posao, sad ga vraćaju u kovčegu

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Otišao na Kipar da traži posao, sad ga vraćaju u kovčegu

Nenad Jurišević (25) u nedelju nestao u moru ispred hotela u Limasolu. Sestra za nesreću saznala dok je bila u Grčkoj

KRAGUJEVAC - Nenad Jurišević (25) iz Kragujevca, koji se u nedelju utopio u moru ispred plaže hotela „Meridijen“ u Limasolu, na Kipar je došao u nadi da će u ovoj državi naći posao. Nažalost, mladića su poklopili veliki talasi tog dana, pa će se majci Ljilji i sestri Nataši >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vratiti u kovčegu!

Susret sa ujakom

Prema saznanjima Kurira, Jurišević se kao nezaposleni diplomirani pravnik prošlog petka uputio u Limasol.

- Otišao je kod ujaka kog nije video 15 godina! Imao je nameru da malo uživa na Mediteranu, a onda da potraži neki posao, bilo kakav. U Kragujevcu nigde nije mogao da se zaposli iako je završio pravni fakultet. Uh... Kakva je ovo tragedija - suznih očiju priča jedan od Nenadovih rođaka.

Rodbina još ne zna pouzdano šta se dogodilo.

- Bio je plivač. Dobili smo neke informacije da nije ni bio daleko od plaže, u nekoj dubokoj vodi, ali je more bilo nemirno. Kažu da ga je poklopio prvo jedan, a onda i drugi veliki talas. Nestao je, a dok su ga našli i izvukli, već je bilo kasno - tužno priča rođak.

U kući Juriševića okupile su se komšije, prijatelji i rođaci, da se nađu Nenadovoj majci Ljilji i sestri Nataši. Njih dve su sad same. Pre četiri godine Ljilja je izgubila supruga koji je umro posle teške bolesti. U nedelju je majka ostala i bez sina, a sestra bez brata.

Telo stiže sutra?

Majku je okovao bol, ne želi da razgovara s novinarima.

- Razumite nas, šta da vam kažemo... Mene je ova užasna vest zatekla u Grčkoj. I ja sam bila na moru. A evo sad... Vratila sam se, da spremam batinu sahranu - kratko nam je rekla Nenadova starija sestra Nataša.

Još se ne zna kad će Nenadovo telo biti dopremljeno u Kragujevac. Avion iz Larnake leti za Beograd u četvrtak, ali ako se do tada ne kompletira potrebna papirologija, sledeći let je u nedelju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRAGEDIJA-Otisao-na-Kipar-da-trazi-posao-sad-ga-vracaju-u-kovcegu

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014

Nenad Jurišević (25) u nedelju nestao u moru ispred hotela u Limasolu. Sestra za nesreću saznala dok je bila u Grčkoj..KRAGUJEVAC - Nenad Jurišević (25) iz Kragujevca, koji se u nedelju utopio u moru ispred plaže hotela „Meridijen“ u Limasolu, na Kipar je došao u nadi da će u ovoj državi...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.