TRAGEDIJA! Devojčica preminula na odmoru u Grčkoj od alergijskog šoka - hitna pomoć kasno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:28

TRAGEDIJA! Devojčica preminula na odmoru u Grčkoj od alergijskog šoka - hitna pomoć kasno reagovala

Šesnaestogodišnja devojčica preminula je na Halkidikiju u Grčkoj od anafilaktičkog šoka nakon što je pojela hranu u lokalnoj prodavnici.

Kako navodi oraiokastro24.gr, devojčica je bila na odmoru na Kasandri. Dete je doživelo intenzivnu alergijsku reakciju. Hitna pomoć je stigla posle 45 minuta, ali je bilo prekasno, piše Protothema.

Tamo je, kako prenosi oraiokastro24.gr, navodno pitala da li neka hrana sadrži supstancu koja je za nju zabranjena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je alergična. Prodavnica je navodno odgovorila negativno, a 16-godišnjakinja je konzumirala hranu, što je dovelo do alergijskog šoka.

Prometnici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je, prema pisanju lokalnih medija, stigla posle 45 minuta, kada je bilo prekasno.

Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, a sahrana nesrećne devojke biće obavljena sutra u Oreokastru.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO KO JE DEVOJČICA KOJA JE PREMINULA NA ODMORU U GRČKOJ: "Moja ćerka je pojela hot dog i srušila se!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023

U blizini Soluna preminula je devojka zbog anafilaktičkog šoka nakon što je pojela hranu u lokalnoj prodavnici...Mesto Dautbal kod Soluna zahvatila je tuga nakon iznenadne smrti 16-godišnje devojčice, koja je umrla u ranim jutarnjim satima u sredu na Halkidikiju, nakon što je doživela alergijski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.