OTKRIVENO KO JE DEVOJČICA KOJA JE PREMINULA NA ODMORU U GRČKOJ: Moja ćerka je pojela hot dog i srušila se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 11:04

OTKRIVENO KO JE DEVOJČICA KOJA JE PREMINULA NA ODMORU U GRČKOJ: "Moja ćerka je pojela hot dog i srušila se!"

U blizini Soluna preminula je devojka zbog anafilaktičkog šoka nakon što je pojela hranu u lokalnoj prodavnici.

Mesto Dautbal kod Soluna zahvatila je tuga nakon iznenadne smrti 16-godišnje devojčice, koja je umrla u ranim jutarnjim satima u sredu na Halkidikiju, nakon što je doživela alergijski šok.

Prema rečima majke nesrećne tinejdžerke, ona je bila u Haniotiju sa prijateljima na odmoru. U utorak uveče su izašli da se zabave, a onda su u ranim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutarnjim satima u sredu otišli da jedu u lokalni restoran brzne hrane.

- Moja ćerka je pojela hot dog, ali je alergična na mlečne proizvode i uvek je bila pažljiva kada jede napolju. Ne znam šta se tačno desilo, i da li je bilo ičeg mlečnog u onom što je pojela - rekla je neutešna majka.

Ona je dodala da se devojčica srušila čim je pojela hot dog.

Jedan od njenih prijatelja odmah je otrčao do sobe u kojoj su odseli kako bi joj doneo lek, dok su u isto vreme pozvali i hitnu pomoć.

Međutim, kako kaže majka žrtve, pomoć je stigla posle 45 minuta, kada je bilo prekasno.

- Iz prvih dokaza izgleda da je moja devojčica doživela alergijski šok i da je preminula. Bila je najlepše dete i umrla je sa samo 16 godina bez pomoći. U Domu zdravlja su dva puta pokušavali da je vrate, ali nisu uspeli - istakla je majka.

Neutešna žena dodala je da ne zna zašto je Hitnoj pomoći trebalo toliko da stigne na lice mesta.

- Bilo je pet sati ujutru, nije bilo gužve u saobraćaju - napomenula je ona.

Protothema piše da je 16-godišnjakinja poslednjih nekoliko godina primala lekove jer je patila od epileptičnih napada.

Ona je navodno pitala da li hrana sadrži sastojke koji su joj zabranjeni, pošto je alergična, prenosi Protothema.

U restoranu su joj navodno odgovorili negativno, a nakon što je devojčica konzumirala obrok, doživela je alergijski šok.

Danas će biti sahranjena u rodnom mestu, dok se čekaju rezultati obdukcije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGIČNA SMRT NA LETOVANJU U GRČKOJ Devojka (16) umrla nakon što je pojela hot dog: Porodica očajna, oglasila se i vlasnica lokala

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Smrt devojke Dimitre (16), koja je preminula nakon što je jela sa društvom u jednom lokalu, potresla je Grčku. I dok porodica pretpostavlja da je umrla od alergijskog šoka, pojedini mediji prenose da je uzrok smrti nesrećne devojke udisanje želudačnog sadržaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.