Studenti iz celog sveta stižu u Beograd

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti iz celog sveta stižu u Beograd

Udruženje "Srbija za mlade" od danas do 24. februara organizuje okupljanje mladih "Belgrade4Youth 2013", manifestaciju koja će ugostiti više od 500 studenata iz nekoliko zemalja, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Manifestacije će okupiti studente iz Brazila, Slovenije, Poljske, Češke, Finske Rusije, Hrvatske, Španije, SAD, Grčke, Slovačke, Crne Gore, Turske, Makedonije, Italije i Srbije. Prema najavama >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << organizatora ova manifestacija predstavlja spoj edukativnih, humanitarnih, kulturnih i zabavnih sadržaja, koje simbolizuju vrednosti studenata, ali i grada Beogrda. Studentima iz inostranstva danas će biti predstavljene znamenitosti i istorija Beograda kroz šetnju užim centrom grada, Kalemegdanskom tvrđavom i podzemnim bunkerima, kao i vožnjom turističkim tramvajem kojim će obići "krug dvojke", uz muziku DJ-a. Humanitarni aspekt događaja ogleda su u prikupljanju tople odeće, igračaka i pribora za crtanje i pisanje koje će studenti predati "Svratištu za decu ulice" u Beogradu, sa kojim je "Srbija za mlade" uspostavila saradnju u 2012. godini. U okviru Beogradskog sajma turizma, sutra će biti održana konferencija "Belgrade4Youth 2013", posvećena razvoju omladinskog turizma.(B92, Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Belgrade4Youth 2013 od 22. do 24. februara

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Feb.2013

Udruženje “Srbija za mlade” od 22. do 24. februara organizuje okupljanje Belgrade4Youth 2013 u okviru kog će Beograd ugostiti više od 500 studenata. Gosti dolaze iz Brazila, Slovenije, Poljske, Češke, Finske, Rusije, Hrvatske, Španije, SAD, Grčke, Slovačke, Crne Gore, Turske, .. Pročitaj...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.