Izvor: Economy.rs, 02.Nov.2011, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahovanje od referenduma u Grčkoj obara cene nafte

Cene sirove nafte na azijskom tržištu jutros su oslabile na blizu 91 dolar za barel, pod pritiskom strahovanja investitora da bi grčki glasači mogli da na referendumu odbace plan za suzbijanje dužničke krize u toj prezaduženoj članici zone evra koji su prošle sedmice dogovorili lideri Evropske unije.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neformalni bankrot Grčke

Izvor: Blic, 03.Nov.2011, 03:00

Potencijalno referendumsko pitanje u Grčkoj nije još poznato. Od same formulacije tog pitanja potencijalno može dobrim delom zavisiti i ishod samog referenduma. Plan Evropske unije za rešavanje krize je podrazumevao formalno dobrovoljan otpis potraživanja privatnih kreditora prema Grčkoj u prosečnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.