Stefanović potvrdio: Direktor Resavice uhapšen zbog mita

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović potvrdio: Direktor Resavice uhapšen zbog mita

Vršilac dužnosti rudnika Resavica S. Dž. uhapšen je danas zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je to potvrdio novinarima nakon razgovora sa ministrom unutrašnjih poslova Grčke Nikolaosom Toskasom.

Ministar je dodao da je direktor Resavice uhapšen u nastavku akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << suzbijanja korupcije u javnim preduzećima.

“On je u svojstvu direktora Resavica krajem 2016. i početkom 2017. od V.M, sina izvršnog poverioca preduzeća čiji je direktor, zahtevao novac kako bi platio odštetu, koji je Resavica morala da isplati po pravosažnoj presudi suda u Jagodini”, rekao je Stefanović.

Kako je rekao S.Dž. je novac preuzeo u kući V.M, nakon čega ga je policija uhapsila.

“To pokazuje dobar nastavak u borbi protiv korupcije u Srbiji i da neće biti bilo koga ko će biti zaštićen ili povlašćen”, rekao je Stefanović.

Uhapšen poznati beogradski reper, pretukao voditelja popularne emisije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen direktor Resavice zbog mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017

Vršilac dužnosti rudnika "Resavica" S. Dž. uhapšen je danas zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Stefanović je to rekao novinarima nakon razgovora sa ministrom unutrašnjih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.