Srpski ministri okupirali Grčku

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ministri "okupirali" Grčku

Mnogi državnici iz Srbije opredelili su se da godišnje odmore provedu u Grčkoj. Jedni od tih drćavnika su premojer Cvetković, ministar Šutanovac i mnogi drugi.

Grčka će ovog leta biti najpopularnija zemlja u kojoj će se odmarati mnogi srpski državnici, objavila je novinska agencija ANA.

MMF odobrio novu tranšu pomoći Grčkoj

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Grčka suzbija izbegavanje plaćanja poreza

Grčka traži od EU da ispuni obećanje

Prema izveštaju atinske agencije, ministar odbrane Dragan Šutanovac i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić trenutno se sa porodicama odmaraju u blizini Atine.

Predsednik srpske vlade Mirko Cvetković i njegova supruga će, kako je javila agencija, provesti njihov odmor na Halkidikiju u prvoj nedelji avgusta.

U Grčkoj će se ovog leta odmarati i ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić -Marković, potpredsednik vlade Verica Kalanović i ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.