Srpske misice na pripremama u Grčkoj!

Izvor: S media, 14.Jun.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske misice na pripremama u Grčkoj!

Finalistkinje ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije otputovaće 19. juna u Grčku, gde će se na Tasosu i u Kavali pripremati za izbor za „MISS Srbije“ koji će se održati 7. jula u Sava Centru.

Stručni žiri na čelu sa Vesnom Da Vinčom izabrao je u ponedeljak, 13. juna, 24 finalistkinja i četiri devojke koje će biti njihova rezerva. Rezervne devojke su u pripremama sve do polaska na Tasos, kada će se tačno znati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da li će im neka od finalistkinja ustupiti mesto. „Rezerve“ ulaze u finale, ukoliko se neka od finalistkinja povredi, ima problema sa putnim ispravama ili iz bilo kojih drugih razloga ne može da otputuje.

Srpske lepotice će tokom priprema meštanima Tasosa prirediti pravo uživanje za oči pripremajući se za izbor tako što će snimati spotove, uvežbavati koreografiju, izrađivati profesionalne fotografije i uvežbavati se za javne nastupe koji ih očekuju.

Proglašene misice na Sajmu automobila

Karleuša: Gadafi se dopao misicama!

Modni kreator Bata Spasojević za ovu priliku osmislio je novu kolekciju inspirisanu grčkom boginjom lepote Afroditom.

Ovogodišnji izbor za Mis Srbije biće poseban i po tome što će na velikoj bini Sava Centra okupiti misice koje su pobeđivale i bile najuspešnije tokom prethodnih petnaest godina. Publika će mnoge od njih moći da vidi posle dužeg vremena, sada kao uspešne poslovne žene, ali i ostvarene majke koje i dalje plene svojom lepotom.

(I.M.)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.