Španija: Zaplenjene 3,5 tone hašiša i milion evra

Izvor: S media, 03.Jan.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija: Zaplenjene 3,5 tone hašiša i milion evra

Španska policija je danas saopštila da je zaplenila 3,5 tone hašiša i milion evra u gotovini, i da je hapšenjem 53 osobe razbila bandu koja je drogom snabdevala pre svega Francusku i Italiju.

Grčka zna Šarićeve aktivnosti

Prodavac potegao nož na policiju (VIDEO)

Grčka: Uhapšen sa 107 kg hašiša

"Uhapšeni su prevozili hašiš auto-putem do Barselone odakle su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << distribuirali u evropskim zemljama, uglavnom Francuskoj i Italiji", saopštila je policija i dodala da je banda za transport droge koristila teške terete.

Na čelu organizacije je marokanski državljanin, uz pomoć Španca koji je imao na raspolaganju flotu kamiona. Od 53 uhapšena, četvoro je u Francuskoj.

Pored droge i novca, policija je zaplenila 40 vozila i više od 200 mobilnih telefona.

Španija je glavna kapija ka Evropi za kokain proizveden u Južnoj Americi i hašiš iz Severne Afrike.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.