Spajanje grčkih banaka bez posledica po Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spajanje grčkih banaka bez posledica po Srbiju

Eventualno spajanje banaka u Grčkoj neće ništa promeniti u bankama u Srbiji sa grčkim kapitalom, kažu bankarski stručnjaci. 

Pred grčkim bankama u Srbiji nije bilo gužvi a ekonomisti kažu da je najgore prošlo.

Grčke banke u Srbiji za sada ćute iako smo tražili njihovu reakciju i očekuju poštovanje EU zakona o monopolima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji zabranjuje spajanje banaka formiranjem monopolskog položaja.

Ukoliko se najavi dan ranije iz grčkih banaka u Srbiji se moze podići novac bez ograničenja a podaci NBS kažu da povlačenja novca od strane građana i kompanija za sada nema.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spajanje grčkih banaka bez posljedica po Srbiju

Izvor: Capital.ba, 22.Jul.2015

NOVI SAD, Eventualno spajanje banaka u Grčkoj neće ništa promjeniti u bankama u Srbiji sa grčkim kapitalom, kažu bankarski stručnjaci. Pred grčkim bankama u Srbiji nije bilo gužvi, a ekonomisti kažu da je najgore prošlo. Grčke banke u Srbiji za sada ćute iako je tražena njihova reakcija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.