Šok - Došao u Barsu da ostvari san, zbog povrede možda završi karijeru u 22. godini?! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020, 22:36

Šok - Došao u Barsu da ostvari san, zbog povrede možda završi karijeru u 22. godini?! (video)

Veoma, veoma tužne vesti.

Musa Vage, fudbaler Barselone na pozajmici u PAOK-u, doživeo je stravičnu povredu kolena.

On je na poslednjem meču PAOK - Aris u želji da spasi sopstvenu mrežu, zakucao kolenom u punom trku o stativu i tako uništio sve ligamente kolena.

Prognoze iz Grčke nisu nimalo dobre te njihovi mediji tvrde da postoji opasnost da bi ova povreda mogla da okonča Vagevu karijeru!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Vage je pretrpeo teško i višestruko oštećenje svih ligamenata u kolenu, a ovih dana će doputovati u Barselonu na pregled kod najboljeg specijaliste Ramona Kugata.

Inače, Senegalac je stigao u Barselonu kao mlada nada, i to pošto je ispisao istoriju kao najmlađi reprezentativac svoje zemlje na Mundijalu u Rusiji.

Potom je usledio šokantni transfer karijere iz belgijskog Eupena u Barselonu za pet miliona evra.

On se kalio najpre u Barseloni B, potom je prekomandovan u prvi tim, ali je odigrao za prvi tim samo šest mečeva, pa je išao na pozajmice u Nicu i letos u PAOK.

U Grčkoj je ove sezone konačno počeo da igra, zabeležio je 11 nastupa za crno-bele, ali sada je pitanje kako će ova povreda uticati na njegov dalji tok karijere.

Prve prognoze su baš loše, pauza od sigurno godinu dana, a ako su smrskani baš svi ligamenti, pitanje je kako će njegovo koleno biti funkcionalno...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.