Skorcanitisu tri puta manje novca nego u Zvezdi: Snažnom centru 9.000 evra mesečno

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skorcanitisu tri puta manje novca nego u Zvezdi: Snažnom centru 9.000 evra mesečno

Bivši košarkaš crveno-belih poslaće u naredna dva dana potpisan ugovor čelnicima PAOK-a, piše grčki sportski sajt Sentragoal.gr

Prvo se pominjao AEK, potom je nagovešteno da je Sofoklis Skorcanitis na korak od PAOK-a. Lazaros Papadopulos je na svom Tviter profilu poželeo dobrodošlicu svom novom partneru pod košem iako on zvanično još nije stavio paraf, a grčki sajt Sentragoal.gr >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << piše da je Sofo dao usmeni dogovor čelnicima solunskog kluba i da će mesečno primati oko 9.000 evra, što je oko tri puta manje nego što je imao u Crvenoj zvezdi. Trebalo bi da to bude kratkoročan i otvoren ugovor u kome bi Sofo imao mogućnost da napusti klub pre početka TOP 16 faze Evrolige.

Grčki centar je tražio dva dana odmora tokom kojih će poslati potpisan ugovor vrhuški kluba. On će najverovatnije preskočiti derbi meč s Olimpijakosom, a vrlo moguće neće ići na put u Rusiju u Saratov gde PAOK igra meč Evrokupa protiv Avtodora (nema obezbeđenu vizu).

Bek crno-belih Kostas Vasileidis istakao je da ga veoma raduje što će Sofo nositi dres PAOK-a.

Sama činjenica da je vrlo moguće da će Sofo potpisati me raduje. Nisam se tome nadao. On je evroligaški centar i ima mnogo iskustva“, istakao je Vasileidis.

PAOK ima dosta problema pod košem i potrebno mu je ovakvo pojačanje. Uskoro treba očekivati i zvaničnu potvrdu ovog transfera.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PAO(K) DOGOVOR: Sofo će u Solunu igrati za ‘kikiriki’

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2015, 01:31

Nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Crvenom zvezdom grčki centar Sofoklis Skorcanitis već je pronašao novi angažman.. . Kao što se prethodnih dana i nagađalo sada već bivši igrač srpskog šampiona karijeru će nastaviti u solunskom PAOK-u za koji bi mogao da debituje narednog vikenda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.