Skok čiste zarade grčke Koka-kole

Izvor: Beta, 27.Okt.2010, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skok čiste zarade grčke Koka-kole

ATINA, 27. oktobra 2010. (Beta-AP) - Kompanija Koka-Kola sa sedištem u Grčkoj - drugo po veličini preduzeće za proizvodnju i flaširanje bezalkoholnih napitaka te firme u svetu - izvestila je danas o skoku čiste zarade za tri odsto na godišnjem nivou.

Kompanija kaže da je uknjižila profit od 216 miliona evra (300,5 miliona dolara) u tromesečju jul-septembar, dok je u istom kvartalu 2009. imala 210 miliona evra.

CĆBC posluje u 28 evropskih država, uključujuci Rusiju, kao i u Srbiji, Jermeniji i Nigeriji.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Grčka” Koka-kola odlično zarađuje

Izvor: Capital.ba, 27.Okt.2010

ATINA, Kompanija Koka-Kola sa sjedištem u Grčkoj - drugo po veličini preduzeće za proizvodnju i flaširanje bezalkoholnih napitaka te firme u svijetu - izvjestila je danas o skoku čiste zarade za tri odsto na godišnjem nivou. Kompanija kaže da je uknjižila profit od 216 miliona evra (300,5 miliona...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.