Selektor o Grčkoj: Nismo ni mi tako loši

Izvor: B92, 24.Avg.2022, 12:17

Selektor o Grčkoj: Nismo ni mi tako loši

Selektor Srbije Svetislav Pešić najavio je duel sa Grčkom na startu druge runde kvalifikacija za Mundobasket.

"Orlovi" u četvrtak dočekuju Grke od 20 časova u prvoj utakmici Grupe I

Srbija je na deobi poslednje dve pozicije sa Velikom Britanijom sa skorom 1-3, Turska i Belgija imaju 2-2, a Grčka i Letonija po 3-1.

"Grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada u istoriji nije imala ovakvu reprezentaciju. Ovo je generacija koja se skuplja na drugi način i sigurno da im je to najbolja selekcija koja Grčka ima na ovim prostorima. Oni su najozbiljniji kandidati na EP. U kompletnom su sastavu, to je atletika, to je brzina, ne samo Janis, već i oba burazera. Slukas, Kalates, Papanikolau, svi su preiskusni", rekao je Pešić.

"Nismo ni mi loši, dobri smo, već sam rekao da se nadamo da ćemo to što smo sada uradili, uspeti da pokažemo. Mi smo favoriti, kada igramo u Beogradu ili bilo gde, ona je uvek favorit. Sutra smo favoriti jer je puna dvorana, očekujemo maksimalnu podršku."

"Mi, kao i Grčka, i na spoljnim i na unutrašnjim rastemo. Treba da nas posluži zdravlje, ovo je ipak naporno vreme, vreme posle naporne sezone. Košarkaši su odigrali veliki broj utakmica. Posle toga, kao i u svemu je potreban aktivan i pasivan odmor. Dolazi do sitnih i manjih povreda, videli ste da je Nedović pao i da nije mogao da odigra onako kako može, ali se borio. Ne bih ulazio u tuđu kuću i u njoj remetio mir, mnoge stvari ostaju u svlačionici. Ne zato što su velike tajne, već zato što su to delovi svakog tima koji pokušava da zadrži mirnoću."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lučić: Nema pritiska, bio sam kapiten Partizana

Izvor: B92, 24.Avg.2022

Kapiten Srbije Vladimir Lučić prokomentarisao je predstojeći duel sa Grčkom...Dve selekcije se sastaju u četvrtak od 20 časova u Štark areni, u prvom meču druge runde kvalifikacija za Mundobasket...Srbija ima učinak 1-3 iz prethodne runde, kao i Britanci. Belgija i Turska su na 2-2, a Grčka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.