Sednica Vlade Srbije: Najviše pocrneli Dinkić i Đelić, Mrkonjić u novom ruhu

Izvor: Press, 19.Avg.2010, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Vlade Srbije: Najviše pocrneli Dinkić i Đelić, Mrkonjić u novom ruhu

Posle dve nedelje pauze, juče je održana prva sednica Vlade Srbije posle godišnjih odmora ministara, a premijeru Mirku Cvetkoviću na „prozivci" javilo se čak 19 ministara
Prema onome što je fotoreporter Pressa uspeo da zabeleži za nekoliko minuta koliko je imao na raspolaganju za fotografisanje početka sednice, na letnjem odmoru najviše su uživali potpredsednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mlađan Dinkić (letovao u Hrvatskoj) i Božidar Đelić (u Grčkoj) koji su i najviše pocrneli od svih ministara koji su juče bili na sednici! Iza njih su, po boji, Srđan Srećković, Slobodan Milosavljević i Nebojša Bradić. Ipak, od svih članova Vlade, kao i svake godine, najviše je pocrneo Dragan Šutanovac, ali on juče nije bio na sednici jer je u poseti Kini.
Prema dobijenoj boji izgleda da se jedino premijer Mirko Cvetković krio od grčkog sunca. Za boju koju je nabacio šef diplomatije Vuk Jeremić zlobinci bi rekli da ju je „dobio od muke" jer je protekle dve nedelje proveo u UN u Njujorku objašnjavajući svim zemljama sveta poziciju Srbije posle odluke Međunarodnog suda pravde o Kosovu.
Ubedljivo najneraspoloženiji na jučerašnjoj sednici bio je ministar Milutin Mrkonjić koji se nije pojavio u tradicionalno tamnoj „la kost" majici, već je na sednicu došao u svetloj „najki" majici sa kragnicom. Pored pomenutih ministara, na jučerašnjoj sednici bili su i Ivica Dačić, Dijana Dragutinović, Jasna Matić, Verica Kalanović, Sulejman Ugljanin, Oliver Dulić, Žarko Obradović, Rasim Ljajić, Goran Bogdanović, Svetozar Čiplić, Petar Škudrić, Snežana Malović i Srđan Srećković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećanje plata podelilo ministre

Izvor: B92, 20.Avg.2010, 02:00

Beograd -- Ministri Vlade Srbije juče su na sednici Vlade bili podeljeni u stavu o tome da li treba pre vremena odmrznuti plate u javnom sektoru...Mlađan Dinkić, potpredsednik Vlade, svojim kolegama obrazlagao je zašto je baš sada momenat za odmrzavanje plata i zašto ne treba čekati, već što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.