Šćepović i Ilić strelci u Grčkoj

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović i Ilić strelci u Grčkoj

Nekadašnji fudbaler Partizana Marko Šćepović postigao je gol za Olimpijakos u utakmici 23. kola grčke Superlige protiv Panioniosa.

U toku je 70. minut meča, a ekipa iz Pireja ima sigurnih 2:0 protiv ekipe koja zauzima 15. poziciju na tabeli šampionata.

Lider prvenstva je poveo preko Samarisa u 11. minutu, da bi Šćepović u svom petom meču za "crveno-bele" u grčkoj Superligi postigao prvenac, sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta kasnije. Prethodno je potencijalni reprezentativac Srbije tri puta tresao mreže u kup takmičenju.

Igru je napustio u 59. minutu, a poziciju na terenu ustupio je Domingesu, a u meču koji je ranije završen između Ksantija i Janine, za gostujući tim gol je postigao Brana Ilić.

23. kolo grčke Superlige

Ergotelis – Verija 2:0

Ksanti – Janina 0:3

Atromitos – Kaloni 2:0 (u toku)

Levadijakos – Smirnis 1:0 (u toku)

Olimpijakos – Panionios 2:0 (u toku)

Pantrakikos – Platanijas 1:0 (u toku)

18.30 Asteras – Panatinaikos

18.30 PAOK - OFI

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šćepović i Ilić strelci u Grčkoj

Izvor: B92, 05.Feb.2014

Marko Šćepović i Brana Ilić bili su strelci za Olimpijakos, odnosno Janinu u 23. kolu grčke Superlige, dok je Vladimir Stojković sačuvao mrežu Ergotelisa...Šćepović je postigao svoj prvi pogodak u domaćem šampionatu u pobedi "crveno-belih" nad Panionosom rezultatom 2:0...Prethodno je Brana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.