Saradnik ministra stradao u eksploziji

Izvor: S media, 24.Jun.2010, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnik ministra stradao u eksploziji

Grčki ministar za javnu bezbednost Mihalis Hrisohoidis izjavio je da je u eksploziji koja se dogodila večeras u zgradi ministarstva u blizini centra Atine stradao jedan njegov bliski saradnik, javila je američka novinska agencija Asošiejtid pres.

Grčka agencija ANA, medjutim, javlja da policija još nije potvrdila da li je povredjen ili stradao saradnik ministra u čijoj se kancelariji, na sedmom spratu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dogodila eksplozija nešto posle 20 časova po lokalnom vremenu (19 časova po srednjoevropskom).

Policija je saopštila da je bomba bila sakrivena u paketu koji je izgledao kao poklon.

Portparol policije u grčkoj prestoniji je kazao da se ministar Hrisohoidis nalazio u zgradi u vreme eksplozije, ali da nije povredjen.

U toku je policijska istraga o eksploziji koja je izazvala znatnu materijalnu štetu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnik ministra stradao u eksploziji

Izvor: Glas javnosti, 25.Jun.2010, 09:57

ATINA - Grčki ministar za javnu bezbednost Mihalis Hrisohoidis izjavio je da je u eksploziji koja se dogodila sinoć u zgradi ministarstva u blizini centra Atine stradao jedan njegov bliski saradnik, javila je američka novinska agencija Asošiejtid pres (AP)...Grčka agencija ANA, međutim, javlja...

Nastavak na Glas javnosti...

Eksplozija u Atini

Izvor: Šumadija Press, 25.Jun.2010

U eksploziji bombe u Atini poginula je jedna osoba. Grčki ministar policije i prvi čovek odeljenja za borbu protiv terorizma, Mihalis Hrisohoidis, izjavio je da je poginuo jedan od njegovih najbližih saradnika.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.