Sakis Ruvas dobio ćerku

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakis Ruvas dobio ćerku

Grčki pevač 3. januara postao tata po drugi put i tvrdi da je najsrećniji čovek na svetu

Prinova.

Sakis Ruvas ima i službeno potvrdu da je švaler. Grčki pevač je, naime, 3 januara po drugi put postao tata još jedne devojčice, a narod veli da ko ima dve ćerke, onda voli i da švrlja.

- Najbolji rođendanski poklon došao je kod mene dva dana ranije. Moja druga ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ovde i ja sam najsrećniji čovek na svetu - napisao je pevač na svom Tviter profilu.

Podsetimo, Sakis Ruvas predstavljao je nekoliko puta Grčku na Evrosongu, a uvek je ostvarivao dobar plasman na prestižnom takmičenju. Voli da pokazuje svoje mišićavo telo i daje intervjue za mnoge gej magazine, ali nikad nije priznao da i u privatnom životu voli muškarce.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sakis Ruvas dobio još jednu ćerku

Izvor: Mondo, 05.Jan.2013

Najpoznatiji grčki predstavnik na Pesmi Evrovizije je 3. januara postao otac drugi put...Pevač Sakis Ruvas je na Twitter profilu napisao da je presrećan što je dva dana pre svog rođendana postao otac još jedne devojčice..."Ovo je najbolji rođendanski poklon ikada. Moja druga ćerka je ovde i...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.