Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jul.2023, 17:28

SRPSKI VATROGASCI SE UPUTILI KA VOLOSU: Biće angažovani na gašenju požara u regionu Tesalija VIDEO

Srpski vatrogasci koji su krenuli iz Niša kako bi u Grčkoj pomogli u gašenju požara biće angažovani u regionu Tesalija. Ovu informaciju na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu podelilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. – Naš vatrogasno-spasilački tim, koji je noćas stigao u Solun, kako bi bratskom grčkom narodu pomogao u gašenju požara koji su zahvatili ovu […] The post SRPSKI VATROGASCI SE UPUTILI KA VOLOSU: Biće angažovani na gašenju požara u regionu Tesalija VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Facebook

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPSKI HEROJI POMAŽU GRČKOM NARODU Tim od 36 vatrogasaca sa 14 vozila na putu ka Volosu (VIDEO/FOTO)

Izvor: Blic, 26.Jul.2023

Vatrogasno-spasilački tim iz Srbije, koji je noćas stigao u Solun, kako bi bratskom grčkom narodu pomogao u gašenju požara koji su zahvatili ovu zemlju, uputio se ka gradu Volosu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.