SP: Grčka posle peteraca bolja od Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 13:13

SP: Grčka posle peteraca bolja od Crne Gore

Zanimljiv meč za razigravanje.

Vaterpolisti Grčke pobedili su selekciju Crne Gore posle boljeg izvođenja peteraca ukupnim rezultatom 14:13 u meču za plasman od petog do osmog mesta na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Meč je u regularnom delu završen bez pobednika, 10:10.

Grčka će u subotu od 14 časova igrati za peto mesto na SP sa pobednikom duela između Srbije i Mađarske, koji je na programu danas od 12.30 časova.

Sa druge strane, Crna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gora će u subotu od osam sati igrati za sedmu poziciju sa poraženim iz meča Srbija - Mađarska.

U prvom polufinalu Svetskog prvenstva danas od 14 časova će igrati Španija i Italija, dok će se u drugom polufinalu od 15.30 časova sastati Hrvatska i Francuska.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda vaterpolista Srbije protiv Mađarske – protiv Grčke za 5. mesto na Svetskom prventsvu u Dohi

Izvor: Danas, 15.Feb.2024

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Mađarsku 11:10 (5:2, 2:5, 2:1, 2:2) u meču razigravanja za plasman od 5. do 8. mesta na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Nastavak na Danas...

JAKŠIĆ NAKON TRIJUMFA NAD MAĐARIMA: ‘Teško je igrati posle poraza, zaluženo smo pobedili!’

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2024

‘Čeka nas poslednji duel na prvenstvu sa Grčkom, siguran sam da možemo i tu utakmicu da dobijemo.’ Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu nad Mađarskom rezultatom 11:10 i zakazala duel sa Grčkom za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Dohi. Važan pogodak za ‘Delfine’ postigao...

Nastavak na HotSport.rs...

HRVATI GAZE SVE PRED SOBOM: Nakon što su potopili Srbiju, u drami obezbedili finale!

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2024

Vaterpolisti Hrvatske će se u subotu u od 15.30 časova igrati za zlato Vaterpolisti Hrvatske plasirali su se u finale Svetskog prvenstva u Dohi. „Barakude“ su u neizvsnom meču slavile nad Francuskom posle peteraca sa 17:16 (3:2, 3:3, 3:1, 2:5 – 6:5). Iako je kapiten Marko Bijač sjajno branio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.