SLAMKA ZA SPAS: Ko bi Grcima mogao da otplati dug?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAMKA ZA SPAS: Ko bi Grcima mogao da otplati dug?!

Jedan od načina da se izvuku iz dužničkog ropstva i spreče potpunu katastrofu

Grčka planira da angažuje Rotšildove kao savetnike za izvlačenje iz duga.

Atina je, kako prenose mediji, odličila da pozove u pomoć kompaniju Rotšild, jednu od najstarijih finansijskih kompanija na svetu, kako bi im pomogla i pokazala načine da se izvuku iz dužničkog ropstva i spreče potpunu katastrofu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Grčke vlasti se nadaju da će sklopiti ovaj dogovor pre razgovora o dugovima sa ministrima finansija evrozone. Taj sastanak je, podsetimo poslednja šansa za razmatranje otpisa grčkog duga.

Kako piše FT, očekuje se da će Rotšild savetovati Grke u svim oblastima koji su u vezi sa njihovim dugom, uključujući i način pregvovaranja s poveriocima, prodaji državnih obveznica i sl.

Rotšild investiciona banka osnovana je pre 200 godina. Danas imaju filijale širom sveta i više od 3.000 radnika. Imenovanje Rotšildovih kao savetnika, moraće da odobre miistri i to će biti i smena za Lazard koji je do sada radio na pregovorima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grčka angažuje Rotšildove kao savjetnike za izvlačenje iz duga

Izvor: Capital.ba, 15.Feb.2017

ATINA, Grčka je, kako prenose mediji, odlučila da pozove u pomoć kompaniju Rotšild, jednu od najstarijih finansijskih kompanija na svijetu, kako bi im pomogla i pokazala načine da se izvuku iz dužničkog ropstva i spriječe potpunu katastrofu. Grčke vlasti se nadaju da će sklopiti ovaj dogovor...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.