Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 15:44

"SILOVAO ME JE KAD SAM IMALA GODINA" Uhapšen pravoslavni sveštenik, u stanu mu nađena DEČIJA PORNOGRAFIJA

Grčka policija uhapsila je danas sveštenika zbog sumnje da je čuvao i distribuisao dečiju fotografiju. Hapšenje je usledilo nakon što su dve sestre iz Agriniona na zapadu Grčke, sveštenika prijavile za seksualno zlostavljanje. Nakon prijave, u njegovom stanu su pronađene fotografije gole dece.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVEŠTENIK GO GRLIO SESTRE: Tešio žene, iskorišćavao njihovu maloletnu decu, policija otkrila jezive stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021

Grčka policija je nakon prijave pretresla stan sveštenika i tom prilikom pronašla fotografije dece..Grčka policija uhapsila je danas sveštenika zbog sumnje da je čuvao i distribuirao dečiju fotografiju. Hapšenje je usledilo nakon što su dve sestre iz Agriniona na zapadu Grčke, sveštenika prijavile...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.