SAMOUBISTVO, ZLOČIN, PA KAZNA! Evo kako su grčki mediji videli KRAH Olimpijakosa na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOUBISTVO, ZLOČIN, PA KAZNA! Evo kako su grčki mediji videli KRAH Olimpijakosa na Marakani

Četa iz Pireja povela, a zatim deklasirana u Beogradu.

Olimpijakos je bio na pragu pobede u Beogradu, da bi posle 90 minuta spektakla na Marakani doživeo ubedljiv poraz - 3:1. Sve je po grčkog velikana krenulo naopako posle isključenja Benzije, kad je započeo veliki preokret. Mediji upiru prstom i na trenera Pedra Martinsa i na njegov izbor igrača za ovu utakmicu. Zato ne treba da čudi naslov izveštaja sa našeg najvećeg stadiona na portalu sport-fm.gr je “Zločin i kazna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Olimpijakos”.

– Tim iz Pireja je doživeo poraz na Marakani od Crvene zvezde posle tragičnog drugog poluvremena. Kažnjene su greške od 62. do 90. minuta, a sve je krenulo loše po Olimpijakos posle isključenja Benzije u 58. minutu. Dva kornera nekadašnjeg igrača Olimpijakosa Marka Marina srušila su Martinsov tim. Pre toga je Vulić izjednačio posle poklona Merije, a u finišu pre drugog gola domaćina, Olimpijakos je imao veliku šansu da povede – stoji u izveštaju ovog portala i kritikuje tim koji je portugalski stručnjak poslao na teren, bez Valbuene i Giljermeam dok je Danijel Podense igrao tek u finišu i imao kolosalnu šansu da matira Borjana u 86. minutu.

Σκληρή ήττα (3-1) για Ολυμπιακό από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι #OlympiacosFC #uefachampionsleague https://t.co/o6C5VefZGn

— Εθνικός Κήρυξ (@EK_1915) October 2, 2019

Iskusni bek Vasilis Toraidis rekao je posle meča da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi u Beogradu.

– Isključenje je odigralo glavno ulogu. Ovo nije izgovor, ali je teško igrati sa 10 igrača. Nismo zaslužili da izgubimo, došlo smo da pobedimo, ali nismo uspeli – istakao je Torosidis.

Grčka gazzetta.gr donosi naslov “Katastrofa”.

– Olimpijakos je izvršio samoubistvo u Beogradu. Tim iz Pireja je vodio golom Semeda iz 37. minuta, imao kontrolu igre do 57. minuta, a onda je sve krenulo naopako poske isključenja Benzije.

#UCL

Remontada del Estrella Roja de Belgrado 🇷🇸 ante el Olympiacos 🇬🇷 @crvenazvezdafk 3-1 @olympiacosfc

⚽️0-1 Semedo 🇵🇹

⚽️1-1 Vulic 🇷🇸

⚽️2-1 Milunovic 🇷🇸

⚽️3-1 Boakye 🇬🇭 #EstrellaRoja #CrvenaZvezda pic.twitter.com/96R1B0x515

— Futbol Tops (@FutbolTops) October 2, 2019

- Olimpijakos je srušen sa 10 igrača”, naslov je na sport24.gr. I ovaj mediji navodi da je Pedro Martins iznenadio sa sastavom, bez Valbuene, Giljermea i Podensa u startnoj postavi. Hvali se igra gostiju u prvih 45 minuta, ali i kritikuje drugo poluvreme. Potencira se i šansa Podensa u 86. minutu kada je mogao da reši pitanje pobednika. Naravno, isključenje Benzije imalo je presudan faktor u trijumfu domaćina.

#olympiacosfc #ChampionsLeague #greekfootball

Αν έχεις τέτοιους φίλους... https://t.co/lTCw6zb0Me μέσω του χρήστη @Novasportsgr

— Dimitris Papanikolau (@pdim_100) October 2, 2019

- Kako se pobeda pretvara u poraz? Kako se stiglo do noćne more? Da li je trener mogao više da uradi za svoj tim?” Na ova pitanja pokušava da odgovori novinar ovog portala Pantelis Dijamantopulos?

– Martins je pokušava da rizikuje, ostavio je Valbuenu na klupi. U prvih 45 minuta je njegov plan uspeo, ali u nastavku su se otvorila vrata pakla – stoji između ostalog u analizi ovog prestavnika “sedme sile”.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Amelija Vega, supruga NBA košarkaša Ala Horforda

Hoy recordamos a la hermosa Amelia Vega, Miss Universe 2003 de REPÚBLICA DOMINICANA😍 La única dominicana que ha ganado la corona del Miss Universe. . . . #AmeliaVega #MRDU #missrepublicadominicana #MissDominicanRepublic #DominicanRepublic #MissUniverse #MissUniverso #TBT

Објава коју дели Todas Misses by Bryan Medina (@todasmisses) дана 14. Сеп 2017. у 5:52 PDT

Amelia Vega explota contra bullyng cibernético tras ataque contra su hija http://noticialibre.com/2017/09/07/amelia-vega-explota-contra-bullyng-cibernetico-tras-ataque-contra-su-hija/

Објава коју дели Manuel Santos Mercedes (@manuel.santosmercedes) дана 7. Сеп 2017. у 12:21 PDT

Miss Universe 2003 Amelia Vega from Dominican Republic 👑🇩🇴 . . #dominicanrepublic #missuniverse #missuniversedominicanrepublic #missuniverso #ameliavega #missdominicanrepublic #confidentlybeautiful . . #latina #dominican #latinamerica #northamerica #model #beautiful #beautyqueen #pageantgirls #pageant #sash #crown #smart #sexy #igers #igersdominicanrepublic #igersnorthamerica #instamood #instagood #instadaily #picoftheday #photooftheday #dominicanqueen

Објава коју дели Beauty Queen Lover💋 (@beautyqueen_lover) дана 30. Авг 2017. у 7:14 PDT

#MissDominicanRepublic2002 #MissUniverse2003 🇩🇴 🌷

Објава коју дели 🌺🥀 (@latinaunited) дана 1. Сеп 2017. у 8:15 PDT

Belleza de mujer 💕

Објава коју дели Reinas de belleza LATINAS💖 (@the.universe.beautiful) дана 30. Јун 2017. у 10:36 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.