Rukometaši Voše deklasirali Dukas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Voše deklasirali Dukas

Rukometaši Vojvodine danas su na startu takmičenja u EHF kupu deklasirali grčku ekipu Dukas rezultatom 33:13. 

Revanš meč na programu je, takođe u Novom Sadu, u nedelju, od 18 časova i 30 minuta.

Novosađani su već u prvom delu meča stekli veliku prednost koju su do kraja utakmice samo uvećavali. Na kraju, potpuno zaslužena pobeda od čak 20 razlike.

Dvomeč sa grčkom ekipom Dukas igračima u "crveno-belom" mnogo će značiti i kada je reč o popravljanju samopouzdanju posle poraza od Dinama i Neksea na startu regionalne SEHA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine deklasirali Dukas

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2017

Rukometaši Vojvodine pobedili su grčki Dukas sa 33:13 u prvom utakmici 1. kola EHF Kupa...Tako je Vojvodina dospela nadomak naredne runde...Rukometaši Vojvodine odigrali su možda i najbolje prvopoluvreme u odbrani ove sezone. Nisu najbolje počeli jer su u prvih 10 minuta postigli tek dva gola, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.