Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2023, 10:49

Rezultati DNK analize u Grčkoj potvrdili, u moru pronađeno telo Radovana Juračića iz Kikinde

Telo, koje je pre tačno mesec dana pronađeno u moru 120 kilometara od Atine, pripada nestalom Kikinđaninu Radovanu Juračiću (44), potvrdili su rezultati DNK analize koja je obavljena u Grčkoj.
Upoređivanjem genetskog materijala Juračića i njegove majke, ustanovljeno je da kod ostrva Serifos izvučen leš našeg državljanina, prenose beogradski mediji.
Podsetimo, Radovan je nestao 29. maja kada se oko 18 časova ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos. Dva sata kasnije, čuo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa suprugom Draganom.
Ona je istakla ranije da se poziv tada prekinuo, jer je veza bila loša, te da se njen suprug od tada više nije javljao.
Naredni dan, oko 12 časova, telefon je ugašen i od tada više nije bilo signala. U Grčkoj, gde se Radovan uputio da radi, tada je krenula masovna potraga. Dve nedelje od prijave nestanka, telo Kikinđanina nađeno je na stenama kod ostrva Serifos.
Pretpostavlja se da je pao sa trajekta.
Radovana traže cela Grčka, ukrcao se na brod 29. maja i od tad mu se gubi svaki trag

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.