POTVRĐENO JE! DNK analiza otkrila da telo pronađeno u moru pripada nestalom Radovanu Juračiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 23:19

POTVRĐENO JE! DNK analiza otkrila da telo pronađeno u moru pripada nestalom Radovanu Juračiću

Telo Radovana Juračića (44) pronađeno u moru kod Atine.

Prema najnovijim informacijama, telo koje je pre mesec dana pronađeno u moru, udaljenom 120 kilometara od Atine, potvrđeno je da pripada nestalom Kikinđaninu, Radovanu Juračiću (44), na osnovu rezultata DNK analize sprovedene u Grčkoj.

Poređenjem genetskog materijala Juračića i njegove majke, utvrđeno je da je leš koji je izvučen kod ostrva Serifos zaista našeg državljanina.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Juračić je nestao 29. maja kada se oko 18 časova ukrcavao na brod u Atini s namerom da stigne do ostrva Kos. Dva sata kasnije, poslednji put se čuo sa suprugom Draganom, koja je istakla da se poziv prekinuo zbog loše veze i da se od tada više nije javljao.

Narednog dana, oko podneva, telefon je isključen i od tada nije bilo signala. Grčka je pokrenula opsežnu potragu za Radovanom, koji je otputovao u tu zemlju radi posla. Nakon dve nedelje od prijave nestanka, telo Kikinđanina pronađeno je na stenama kod ostrva Serifos. Pretpostavlja se da je pao sa trajekta.

Ova tužna vest potvrđuje najgore strahove Juračićeve porodice i prijatelja. Iako su nadali se da će se pronaći živ i zdrav, sada su suočeni s gubitkom voljenog člana porodice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.