Renci: Moguć sporazum grčke vlade i evropskih institucija

Izvor: Capital.ba, 03.Feb.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renci: Moguć sporazum grčke vlade i evropskih institucija

RIM, Dogovor nove grčke ljevičarske vlade i evropskih institucija je moguć, izjavio je danas italijanski premijer Mateo Renci nakon sastanka sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom. „Vjerujem da postoje uslovi da se pronađe tačka sporazuma sa evropskim institucijama“, rekao je Renci konferenciji za novinare u Rimu koju je održao sa Ciprasom. Renci je dodao da će dati najveću moguću podršku grčkom premijeru Ciprasu u pogledu bilateralne saradnje i otvorenosti za dijalog u svim evropskim instancama, prenio je AFP.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Renci: Moguć sporazum Grčke i evropskih institucija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2015

Premijer Italije Mateo Renci izjavio je danas posle sastanka sa grčkim kolegom Aleksisom Ciprasom, da je moguć novi sporazum evropskih institucija sa novim grčkim vlastima. .."Mislim da postoje uslovi za nalaženje sporazuma sa evropskim institucijama", rekao je Renci na zajedničkoj konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.