Ragbi 13 reprezentacija juri plasman na Svetski kup, u sastavu i Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ragbi 13 reprezentacija juri plasman na Svetski kup, u sastavu i Nišlija

Među 22 igrača, koji će na utakmicama sa Škotskom i Grčkom pokušati da izbore plasman na Svetsko prvenstvo, nalazi se i Nišlija Lazar Živković. Kapiten niškog Radničkog kaže da se nadao pozivu u reprezentaciju, ali da ga ne bi začudilo ni da je izostao, jer je konkurencija nikad jača.

“Orlovi” su već otputovali za Veliku Britaniju, a prvi od dva kvalifikaciona meča očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ih u subotu, 26. oktobra u Glazgovu. Škotska je favorit, baš kao što će biti i Grčka, koju će srpski ragbisti dočekti 9. novembra u Beogradu.

U oba meča ulazimo motivisani i spremni, a samo jedna pobeda nas deli od učešća na Svetskom prvenstvu. Atmosfera u ekipi je odlična, većina nas duži niz godina igra zajedno i svako od nas je ponosan što može da predstavlja svoju zemlju, narod i zastavu - ističe Živković.

Na spisku od 22 igrača polovina igra u Australiji, Francuskoj i Engleskoj, a polovina je iz domaćih klubova, ali je kapiten niškog Radničkog jedini koji nastupa za tim koji nije iz Beograda.

Nadao sam se da ću biti na spisku utakmica za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, ali i da je poziv izostao ne bi bilo ništa čudno, jer je konkurencija najjača do sada - priča Živković.

Svetsko prvenstvo održaće se 2021. godine, a domaćin će biti Engleska.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.