Prvi trilateralni sastanak šefova diplomatija Srbije, Grčke i Kipra

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2021, 15:17

Prvi trilateralni sastanak šefova diplomatija Srbije, Grčke i Kipra

Šefovi diplomatija Srbije, Grčke i Kipra dogovorili su se u Beogradu da se u budućnosti sastaju na šest meseci kako bi razmatrali teme koje su od interesa za ove države. Naredni sastanak planiran je za šest meseci u Solunu. "Glavni cilj Srbije u vođenju regionalne politike jeste očuvanje mira i stabilnosti u ovom delu Evrope", poručio je ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković. Selaković je naveo da su razgovarali o ekonomskoj saradnji, energetskoj diversifikaciji,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šefovi diplomatija Srbije, Grčke i Kipra će se sastajati svakih šest meseci

Izvor: N1 televizija, 05.Apr.2021

Ministri spoljnih poslova Srbije, Grčke i Kipra Nikola Selaković, Nikos Dendijas i Nikos Hristodulidis, su ocenili da je očuvanje mira u ovom delu Evrope cilj sastanaka te tri zemlje koje poštuju međunarodno pravo, razmenjuju mišljenja i principijelno se uzajamno podržavaju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.