Provedite nezaboravno letovanje u Grčkoj i uštedite 68 evra

Izvor: Blic, 26.Jul.2015, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite nezaboravno letovanje u Grčkoj i uštedite 68 evra

Portal "Superodmor.rs" nudi vam mogućnost da uštedite 68 evra i provedete nezaboravan odmor u Tripitiju u Grčkoj. Aranžman košta 260, umesto stare cene od 328 evra i obuhvata 10 noćenja i autobuski prevoz.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Polazak je planiran za 1. avgust

Tritpi je pitoreksno seoce kao iz letnje bajke sa redom belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuća i zelenilom u zaleđu, lepim plažama i tirkiznim morem. Leži u oblasti centralna Makedonija, blizu Svete Gore, na oko 130 kilometara udaljenosti od Soluna i popularno je letovalište i prava oaza za ljubitelje mirnog odmora.

Iz luke u Tripitiju isplovljavaju feriboti za jedino naseljeno ostrvo na Halkidikiju - Amulijani. Poluostrvo Atos na kojem je smešten Tripiti predstavlja najistočniji deo Halkidikija a legenda kaže da je naziv dobilo po džinu Atosu koji je čitavu planinu podigao i bacio je na bogove. Do "nebeskog grada" Uranopolisa – kapije Atosa jedine monaške države na svetu, od Tripitija ima 8 km. Tripiti je zadržao netaknutu prirodu i tradicionalni šmek primorskog seoceta a njegovu okolinu odlikuju arheološka nalazišta i istorijski spomenici.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Letujte u prelepoj Leptokariji i uštedite 23 evra po osobi

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 07:05

Leptokarija, nekada tipično ribarsko mesto podno Olimpa, idealan je izbor za letovanje kako za one koji vole da uživaju u miru, tako i za one koji vole sportove na vodi, zdrav i aktivan odmor. Ako se na to doda i popust portala Superodmor.rs, onda ne treba ni da se dvoumite...Ukoliko danas na portalu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.