Pričom o seksu do naučne elite

Izvor: Glas javnosti, 14.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pričom o seksu do naučne elite

Ako je suditi po Mirku Đorđeviću, dvadesettrogodišnjem studentu iz Požarevca, koji je pobednik međunarodnog takmičenja za najboljeg komunikatora nauke na takmičenju „Laboratorija slavnih“, održanom u Velikoj Britaniji, Srbija i te kako ima čime da se diči. Ovaj Požarevljanin je prestižno priznanje osvojio u konkurenciji naučnika starih između 18 i 35 godina, ostavivši za sobom takmičare iz 10 zemalja, među kojima su Velika Britanija, Turska, Izrael, Austrija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Grčka i Rumunija.

Pobedu je odneo izlažući o „Seksualnoj selekciji i seksualnom ponašanju ljudi“, pričajući o ovoj temi na šaljiv i zanimljiv način, pun poređenja. Onako, narodskim jezikom, objašnjavajući brojne teorije o evoluciji i ponašanju ljudi, kao najsavršenijih bića, u odnosu na ostale životinjske vrste.

Mirko kaže da je, po osvajanju prestižne nagrade, već dobio primamljive ponude da školovanje nastavi u elitnim koledžima Kembridžu i Oksfordu, ali da, ukoliko mu majčica Srbija pruži šansu, on ipak ne bi išao po belome svetu i stvarao karijeru.

Svestran

Za mladog naučnika i porodica i prijatelji imaju samo reči hvale i, osim što mu predviđaju svetlu naučnu budućnost, kažu da je pre svega dobar čovek. Takođe, svoju veštu retoričku sposobnost kalio je u Požarevačkom pozorištu , gde se oprobao i kao recitator. Svira klarinet.

Zar je potrebno po ko zna koji put reci da evolucija nije nauka vec samo TEORIJA. U ovakvim izopacenim vremenima nagrade dobijaju samo sarlatani koji se bave propagiranjem satanistickih ideja a ne oni koji se stvarno bave naukom. Najveci uspeh bi bio da na to kvazitakmicenje iz Srbije niko nije ni otisao. Sacuvaj me Boze takvih kojima je evolucija "zanimljiva".

Imam potrebu da u ovom svetu punom greha i u izopachenim vremenima( svidja mi se kako ste to rekli) pomognem bliznjem svome i ukazem na josh neke chinjenice!

Evolucija vishe nije ni teorija! Cela pricha ne drzi vodu! u javnost je dospeo originalni dokument, dokaz komuikacije Adama i Boga gde se jasno istiche da su dinosaursi samo plod nedokuchive voljeUzvishenog! Palo mu na pamet da bude duhovit!

Takodje, mogu se videti i potvrde velikih istina u koje neki satanisti sumnjaju! Pricha o Evi nastaloj od rebra, zmiji koja govori i jabuci zla... sve su to osnovne istine, aksiomi u koje ne treba sumnjati i od njih treba kretati u svakom nauchnim radu!

Molim sve te sharlatane da se ne zovu nauchnicma i ne obmanjuju decu u shkoli bajkama! Drskost je da se svako ko smatra evoluciju interesantnom nazove nauchnikom!

Nagradu treba da dobiju istinski vernici, kojima se u moitvama otkrio ovaj link! Nauka treba da potvrdi ono shto vec svi znamo: dakle Bog postoji, plashite ga se i mrzite svakog ko ne misli kao vi! bash kao shto Anonimni chini!

Svi se mozete uveriti na sledecem linku( http://www.virus4fun.ch/wp-content/uploads/2009/03/godfacebook.jpg )

______________________________________________________________________________

Oprostite zbog ovog ismevanja, ali nisam mogla da izdrzim. Znam da ce se mnogi uvrediti i doziveti sve gore napisano kao ponizenje, huljenje i nepotrebno prepucavanje!Neki ce to osetiti zbog mog a neki zbog posta Anonimnog.

Zelela da istaknem da postoje razni stavovi, razlichita verovanja, ali pravi nachin da se sa tim izborimo je da ne padamo u vatru vec da se raspitamo, saznamo i prihvatimo! Chesto malo truda mnogima olaksha zivot.

Chemu toliki prezir i tolika mrznja? Ne postoji teorija evolucije da bi nekoga vredjala niti da bi bilo kome branila da veruje u shta veruje! Mirko Djordjevic je navodio chinjenice koje se mogu primetiti u svakodnevnoj shetnji prirodom, nisu to vradzbine, nema tu mnogo mesta za lazi i nameshtanja. Uradio je to na pravi nachin, odushevio mnoge i zasluzeno pobedio! Chesto su sami nauchnici vernici i time cela pricha o antagonizmu izmedju nauke i religije pada u vodu. Verujem da bi se strasti smirileda nema ovakvih ispada chesto ne zainteresovanih i ne upucenih!

MIrko svaka chast! Moja podrshka svima koji se pitaju, koji traze odgovore i spremni su da menjaju sebe i POMOGNU drugima da uchine korak napred!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.