Požari u Atini skoro pod kontrolom (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Avg.2009, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari u Atini skoro pod kontrolom (VIDEO)

Neposredne opasnosti od širenja požara koji su pretili da zahvate i druga predgrađa Atine više nema pošto je vetar oslabio, saopštila je danas grčka vlada.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako izgleda pakao? Dođite u Grčku!

Izvor: Deutsche Welle, 24.Avg.2009

Slabiji vetar jutros je doneo kratak predah grčkim vatrogascima koji pokušavaju da ugase veliki požar severno od glavnog grada Grčke, kao i još pet drugih u blizini. U požaru, za sada, nema žrtava.

Nastavak na Deutsche Welle...

Požari u Grčkoj pod kontrolom

Izvor: RTS, 24.Avg.2009

Pošto je vetar oslabio, nema neposredne opasnosti od širenja požara koji su pretili da zahvate i druga predgrađa Atine, saopštila grčka vlada. Optužbe da požare podmeću investitori koji bi da grade u oblastima koje su proglašene zelenom zonom. ..Arhiepiskop Atine i cele Grčke arhiepiskop Jeronim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.