Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2020, 17:46

Ponovo dozvoljene posete bordelima u Grčkoj, ali ne duže od 15 minuta

S obzirom na relativno mali broj slučajeva virusa korona – 3.148 i 185 preminulih, Grčka je dozvolila ponovni rad kompanija, putovanja, a od ponedeljka i rad bordela, međutim, prema strogim pravilima.
Posete su ograničene na 15 minuta po mušteriji, a preporučuje se da i seksualna radnica i klijent nose maske, preneo je CNN.
Vrata i prozori treba da budu otvoreni kako bi bio omogućen ulazak svežeg vazduha, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a plaćanje je isljučivo karticom, a ne kešom.
Bordeli treba da sačuvaju listu klijenata s imenima i brojevima telefona u zatvorenoj koverti četiri nedelje, u slučaju da vlasti moraju da pronađu inficirane.
I druge zemlje razmišljaju da ponovo dozvole rad seksualnih radnika, pa holandska vlada planira da ponovo otvori bordele 1. septembra, iako ima poziva da to učini i ranije, prenosi 021.
Žika je je razbio sve dileme i nagađanja o funkcionisanju evropskih bordela

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.