Izvor: Radio 021, 07.Jul.2020, 08:17

Polovina novih slučajeva korone u Grčkoj su turisti iz Srbije

U Grčkoj su u poslednja 24 sata registrovana 43 nova slučaja korona virusa i nijedan smrtni slučaj.

Kako je saopštila Nacionalna organizacija za javno zdravlje (EODY), od 43 novozaražena, 36 je otkriveno na graničnom prelazu Promahonas, od kojih je 20 osoba iz Srbije i 16 iz drugih zemalja.

Zaraženi Srbi bili su, kako prenosi Ekatemerini, među stotinama turista koji su u nedelju želeli da uđu u Grčku pre nego što je u ponedeljak na snagu stupila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << privremena zabrana ulaska.

Blic podseća da su, zbog "eksplozije" korona virusa u Srbiji, grčke vlasti donele odluku da ne dozvole više ulazak srpskih turista u Grčku.

To će biti na snazi do 15. jula kada će se ponovo analizirati epidemiološki podaci iz Srbije i doneti nova odluka.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za utorak, 7. jul 2020. godine

Izvor: Beta, 07.Jul.2020

Dnevni listovi na naslovnim stranama za 7. jul najviše pišu o borbi protiv korona virusa, ali i o letnjim odmorima, o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i drugim temama.BLIC - Kako će izgledati putovanja, provodi, druženja, sport - "Život sa koronom". List piše da turisti stoje u kilometarskim...

Nastavak na Beta...

Polovina novozaraženih u Grčkoj su srpski turisti

Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2020

U poslednja 24 časa u Grčkoj je registrovano 43 novozaraženih koronavirusom, bez smrtnih slučajeva.. Nacionalna organizacija za javno zdravlje (EODY) te zemlje saopštila je da je od 43 novozaražena 36 otkriveno na graničnom prelazu, a od kojih su 20 osoba državljani Srbije.. Zaraženi Srbi bili...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.