Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2020, 12:44

Polovina novozaraženih u Grčkoj su srpski turisti

U poslednja 24 časa u Grčkoj je registrovano 43 novozaraženih koronavirusom, bez smrtnih slučajeva.
Nacionalna organizacija za javno zdravlje (EODY) te zemlje saopštila je da je od 43 novozaražena 36 otkriveno na graničnom prelazu, a od kojih su 20 osoba državljani Srbije.
Zaraženi Srbi bili su, kako prenosi Ekatemerini, među stotinama turista koji su u nedelju želeli da uđu u Grčku pre nego što je u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na snagu stupila privremena zabrana ulaska, piše 021.
Blic podseća da su, zbog „eksplozije“ korona virusa u Srbiji, grčke vlasti donele odluku da ne dozvole više ulazak srpskih turista u Grčku.
To će biti na snazi do 15. jula kada će se ponovo analizirati epidemiološki podaci iz Srbije i doneti nova odluka.
Šta se dešava ako se ispostavi da imate koronu dok ste u Grčkoj?

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Blagi pad novozaraženih u Grčkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

ATINA - U Grčkoj je u protekla 24 časa registrovano 27 novih slučajeva korona virusa, među kojima je 14 osoba koje su ušle u Grčku vazdušnim ili kopnenim putem, saopštila je danas Nacionalna organizacija za javno zdravlje (EODY).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.