Izvor: RTS, 23.Okt.2021, 11:49

Policijska potera za vozačem u Atini tragično završena

Jedan poginula osoba i sedam povređenih, bilans je jutrošnje policijske potere za automobilom čiji vozač je odbio da se zaustavi radi rutinske policijske kontrole u Atini.
Među povređenima je šest pripadnika grčke moto-jedinice DIAS, prenosi grčki Katimerini.
Prema informacijama iz lokalnih izvora, policijski službenici su vozaču automobila, u kojem su bile još dve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osobe, dali znak da stane radi provere, međutim on to nije učinio već je pokušao da pobegne.
Krenula je potera pripadnika grčke moto-jedinice koja se završila u atinskom predgrađu Perama, kada je vozač automobila uleteo u grupu motorizovanih policajaca.
Nakon toga, pripadnici policije su otvorili vatru u kojoj je jedan od tri putnika automobila smrtno stradao, jedan je lakše ranjen, a šest policajaca povređeno prilikom udara vozila.
Treći putnik iz automobila je uspeo da pobegne i za njim policija intenzivno traga.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tragičan kraj policijske potere za vozačem u Atini

Izvor: B92, 23.Okt.2021

Jedan osoba poginula, a sedam ranjeno, bilans je policijske potere za automobilom čiji vozač je odbio da se zaustavi radi rutinske policijske kontrole u Atini.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.