Tragičan kraj policijske potere za vozačem u Atini

Jedan osoba poginula, a sedam ranjeno, bilans je policijske potere za automobilom čiji vozač je odbio da se zaustavi radi rutinske policijske kontrole u Atini.

Izvor: B92

Subota, 23.10.2021.

11:58

Tragičan kraj policijske potere za vozačem u Atini
Depositphotos/emevil

Među povređenima je šest pripadnika grčke moto-jedinice DIAS, navodi se u izveštajima grčkih medija, prenosi Katimerini.

Prema informacijama iz lokalnih izvora, policijski službenici su vozaču automobila, u kojem su se vozile još dve osobe, dali znak da stane radi provere, međutim on to nije učinio već je pokušao da pobegne. Za njim je krenula potera pripadnika grčke moto-jedinice DIAS koja se završila u atinskom predgrađu Perama, kada je vozač automobila uleteo u grupu motorizovanih policajaca.

Nakon toga, pripadnici policije su otvorili vatru u kojoj je jedan od tri putnika automobila smrtno stradao, jedan je lakše ranjen, a šest policajaca povređeno prilikom udara vozila.

Treći putnik iz automobila je uspeo da pobegne i za njim policija intenzivno traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: