Policija sprečila bombaški napad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sprečila bombaški napad

ATINA - Grčka policija je saopštila danas da je sprečila bombaški napad ispred sedišta američke Siti banke u predgrađu Atine.

Portparol policije Panagiotis Statis rekao je da su rano jutros specijalne jedinice policije demontirale bombu u predgrađu Kifisija.

Čuvar banke pozvao je policiju pošto je uočio napušteno vozilo ispred zgrade.

Nepoznati napadači sinoć us pucali ispred sedišta jedne grčke privatne televizije. U incidentu niko nije povređen, ali se strahuje da su ekstremističke grupe u Grčkoj povećale svoje aktivnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Atini spriječila bombaški napad

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Feb.2009

Grčka policija saopštila je danas da je spriječila bombaški napad ispred sjedišta američke Sitibanke u predgradju Atine. Portparol policije Panagiotis Statis rekao je da su rano jutros specijalne jedinice policije demontirale bom ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Atinska policija sprečila bombaški napad

Izvor: Mondo, 18.Feb.2009

Grčka policija je saopštila da je sprečila bombaški napad ispred sedišta američke Sitibanke u predgrađu Atine.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.