Pireus banka briše dug na potrošačke kredite u Grčkoj

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pireus banka briše dug na potrošačke kredite u Grčkoj

ATINA, 23. aprila 2015. (Beta-AFP) - Pireus banka, jedna od glavnih banaka u Grčkoj, saopštila je u četvrtak da se akciji grčke vlade protiv siromaštva pridružuje ponudom da svojim klijentima koji su u finansijskim teškoćama, obriše dug po osnovu potrošačkih kredita.

Pireus banka je dodala da se ta inicijativa odnosi na potpuno brisanje duga do 20.000 evra na potrošačke kredite i na kreditne kartice.

Grčka >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << banka takodje nudi zamrzavanje hipotekarnih kredita i brisanje kamata kreditnim dužnicima koji su u finansijskim teškoćama.

Prednost će imati oni klijenti te banke koji su ispunili kriterijume za novi program socijalne pomoći koji je pokrenula grčka vlada.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pireus banka briše dug na potrošačke kredite u Grčkoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Apr.2015

Pireus banka, jedna od glavnih banaka u Grčkoj, saopštila je danas da se akciji grčke vlade protiv siromaštva pridružuje ponudom da svojim klijentima koji su u finansijskim teškoćama, obriše dug po osnovu potrošačkih kredita..."Da bismo ublažili dugove klijenata s malim primanjima, odlučili...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.