Pirejcima prekipelo, stigao odgovor Janakopulosu, nikad više sa PAO!?

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirejcima prekipelo, stigao odgovor Janakopulosu, nikad više sa PAO!?

Olimpijakos je rešio da preduzme veoma radikalne mere.

Veliki skandal potresa grčku košarku.

U polufinalu Kupa, PAO je na poluvremenu vodio sa 15 razlike protiv Olimpijakosa, a nezadovoljni Pirejci nisu želeli da se vrate na teren zbog zamerki na suđenje.

Usledio je šou prvog čoveka "Zelenih" Dimitrisa Janakopulosa o čijem će se gestu tek pričati, međutim u međuvremenu oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i Olimpijakos zvaničnim saopštenjem.

"Olimpijakos neće više igrati protiv Panatinaikosa u domaćim takmičenjima ukoliko meč ne sude strane sudije. Isto tako, nećemo igrati ni protiv koga u domaćim okvirima ako nam budu sudili Anastopulos, Manos i Panajotu. Dimitrisu Janakopulosu, vlasniku Panatinaikosa, ulazak u našu halu je zabranjen", objavio je klub iz Pireja.

Ludilo iz Grčke je sve, samo ne gotovo...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpijakos bez stranih sudija neće igrati sa Panatinaikosom

Izvor: RTS, 14.Feb.2019

Dešavanja u polufinalu grčkog košarkaškog Kupa, u duelu Olimpijakosa i Panatinaikosa, odjeknula su Evropom, ali prekinuti meč velikih rivala nije i konačni epilog. Borba se nastavlja mimo parketa, veoma moguće vođena sa još više žara i žestine.. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.