Izvor: S media, 08.Apr.2011, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet žrtava sukoba na atinskom smetlištu

Grčka policija je saopštila da su dva čoveka danas ubijena vatrenim oružjem, a tri ranjena tokom sukoba rivalskih grupa koje tragaju za upotrebljivim predmetima na atinskom smetlištu.

Policija pretpostavlja da su sve žrtve doseljenici iz Azije koji su se sukobili sa Romima posle svadje oko upotrebljivih stvari izvučenih iz smeća.

Italijanski anarhisti poslali paket-bombu u Atinu

U Mogadisu ubijeno najmanje 11 ljudi

Policija sada obezbedjuje okolinu smetlišta da bi sprečila nastavak sukoba. Za sada niko nije uhapšen.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PET ŽRTAVA SUKOBA NA ATINSKOM SMETLIŠTU

Izvor: Kurir, 08.Apr.2011

ATINA - Grčka policija je saopštila da su dva čoveka ubijena vatrenim oružjem, a tri ranjena tokom sukoba rivalskih grupa koje tragaju za upotrebljivim predmetima na atinskom smetlištu...Policija pretpostavlja da su sve žrtve doseljenici iz Azije koji su se sukobili sa Romima posle svađe oko upotrebljivih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.