Papas rešio atinski derbi!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papas rešio atinski derbi!

Aktuelni šampion Grčke dobio je i drugi ovosezonski derbi sa Olimpijakosom. Posle šest kola PAOK i Peristeri na vrhu bez poraza.

Poslednja utakmica 6. kola grčke Super lige odigrana je u "OAKA Areni" gde su snage odmerili Panatinaikos i Olimpijakos.

Drugi put od početka sezone PAO je ugostio Olimpijakos i drugi put je tim Ćavija Paskvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izašao kao pobednik iz atinskog derbija.

Panatinaikos je slavio rezultatom 79:70 (15:14, 17:15, 23:22, 24:19) i tako zadržao maksimalan učinak, nanevši pritom prvi poraz najvećem rivalu.

Večeras je čovek odluke i junak derbija bio Nikos Papas koji je za 20 minuta na terenu postigao 24 poena (4-6 za dva, 4-8 za tri) i pritom zabeležio 3 skoka i 2 asistencije.

Kit Lengford (11 pts, 5 sk) i Dešon Tomas (10 pts, 2 sk) pratili su Papasa po poenterskom učinku, a na drugoj strani iskočili su Zek Ledej (20 pts, 3 sk), Janis Tima (10 pts, 9 sk) i Jorgos Printezis (11 pts, 9 sk).

Naš Nikola Milutinov ubacio je 6 poena i zabeležio 3 skoka u poraženom sastavu, dok je bivši igrač Partizana Najdžel Vilijams-Gos ubacio 9 poena (2 sk, 2 as).

Nakon šest kola u grčkom šampionatu vode Panatinaikos i Peristeri sa po 6 pobeda, a prati ih Olimpijakos sa pet pobeda i porazom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA - Mega podbacila u Novom Mestu

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018

Drugi poraz ekipe Dejana Milojevića u ABA ligi...Prvi od dva nedeljna susreta 8. kola regionalne ABA lige odigran je u dvorani "Leona Štuklja" u Novom Mestu...Krka je kao domaćin savladala ekipu Mege Bemax rezultatom 82:69 (27:24, 20:11, 21:15, 14:19) i tako nanela drugi poraz timu Dejana Milojevića...Gosti...

Nastavak na Sportske.net...

BL - Radonjićev Bajern i dalje bez poraza

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018

Bavarci su u odloženoj utakmici 6. kola nemačke Bundeslige savladali Miteldojčer i zadržali maksimalan skor...Ekipa minhenskog Bajerna odigrala je večeras zaostalu utakmicu 6. kola nemačke Bundeslige protiv ekipe Miteldojčer i zabeležila osmu vezanu pobedu...Tim Dejana Radonjića slavio je u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.