BL - Radonjićev Bajern i dalje bez poraza

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Radonjićev Bajern i dalje bez poraza

Bavarci su u odloženoj utakmici 6. kola nemačke Bundeslige savladali Miteldojčer i zadržali maksimalan skor.

Ekipa minhenskog Bajerna odigrala je večeras zaostalu utakmicu 6. kola nemačke Bundeslige protiv ekipe Miteldojčer i zabeležila osmu vezanu pobedu.

Tim Dejana Radonjića slavio je u gostima rezultatom 81:66 (21:19, 15:16, 25:17, 20:14) i tako zadržao maksimalan učinak u nemačkom šampionatu.

Vladimir Lučić nije igrao, Stefan Jović je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smanjenu minutažu (1 pts, 3 as), a Nemanja Dangubić je za 26 minuta na terenu postigao 8 poena i zabeležio 5 skokova.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Derik Vilijams sa 19 poena, 5 skokova i 2 asistencije, a pratio ga je Danilo Bartel sa 13 poena i 3 skoka.

U poraženom sastavu Jovan Novak je ubacio 4 poena i zabeležio po 4 skoka i asistencije za 23 minuta na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.