Papapetru poželeo sreću Madaru: Zaslužio si

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 13:11

Papapetru poželeo sreću Madaru: Zaslužio si

Grčki košarkaš Joanis Papapetru, dosadašnji saigrač Jama Madara u Partizanu, poželeo je sreću Izrealcu.

Madar je ove srede zvanično napustio crno-bele i potisao ugovor sa turskim Fenerbahčeom, a kako prenose mediji transfer nije prošao u mirnom tonu.

"Srećno Jami, zaslužio si ovo. Ekstremno sam ponosan na tebe. Srećno u novom poglavlju u karijeri. P.S. Slobodno nabavi neograničenu 5G mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Turskoj za video pozive", napisao je Papapetru na Instagramu.

Papapetru je već otišao iz šampionskog tima Partizana i čeka se smao zvanična potvrda PAO, a klub su ovog leta napustili Matijas Lesor i Dante Egzum, a ostaje da se vidi da li će Džejms Naneli produžiit saradnju sa Partizanom, koji u predstojećoj sezoni želi da "napadne" F4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.