Papandreu u ponedeljak u Beogradu

Izvor: S media, 31.Dec.2009, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papandreu u ponedeljak u Beogradu

Premijer Grčke Jorgos Papandreu doputovaće u ponedeljak 4. januara u posetu Beogradu, rečeno je u ambasadi Grčke.

Papandreu, koji je ujedno i ministar spoljnih poslova Grčke, biće počasni govornik na godišnjoj ambasadorskoj konferenciji Ministarstva spoljnih poslova u Beogradu.

Grčki premijer će se na marginama skupa susresti sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem i premijerom Mirkom Cvetkovićem, potvrđeno je u ambasadi.

Ambasadorskoj konferenciji Ministarstva spoljnih poslova prisustvuju ambasadori i šefovi diplomatsko-konzularnih predstavništava Srbije u svet

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčki premijer Papandreu u ponedeljak u Beogradu

Izvor: Blic, 31.Dec.2009

Premijer Grčke Jorgos Papandreu doputovaće u ponedeljak 4. januara u posetu Beogradu, rečeno je danas Tanjugu u ambasadi Grčke...Papandreu, koji je ujedno i ministar spoljnih poslova Grčke, biće počasni govornik na godišnjoj ambasadorskoj konferenciji Ministarstva spoljnih poslova u Beogradu...Grčki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.